khayra insyirah bte borhannudin
pembawa cahaya kehidupan mama & papa
By: Nor Bashidha Abu Bakar

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Thursday, 22-May-2008 05:24 Email | Share | | Bookmark
Khayra oh khayra

sakit tangan tu mama
nak turun
tak nak kawan mama
View all 18 photos...
shida dah lama sangat tak masuk fp ni.. dengan kerja yang melambak2 ni.. Hari ni tetiba jer teringat nak view kak echa nye fp and dari situ shida bukaklah fp mamajannah dan lieya... seronok betul tengok gathering dia orang.. terasa nak join pulak...insya-allah..
kyra skrg dah 1 tahun 5 bulan.Mg lepas kyra di masukkan ke hospital sebab kena demam panas and sampai sawan.. huhuhu takut betul rasanya masa tu.tapi kyra ni kalau kat hospital macam tak sakit,.. sihat je.. sampai mama rasa anak mama ni demam pun macam tak demam. makan dan main macam biasa cuma badan je panas. semua budak2 kat hospital tu dok diam atas katil masing tapi dia dok nak turun je.. mama masa tu pun tak sihat sangat just dapat amik gmbr kyra pakai hp je.. tak kualiti sangat pic nye... mama pun upload sekalilah gambar kyra di saat dia sihat dan tengah bersuka ria dia jusco tebrau city..


Thursday, 3-Jan-2008 04:02 Email | Share | | Bookmark
Happy Birthday sayang.....

my birthday kek
otak-otak
ayam panggang buatan papa
View all 18 photos...
Khayra sepatutnya sambut birthday pada 22-12-2007 ari tu. Tapi di sebabkan cuti yang tak sehaluan ngan papa, mama sambut birthday khayra pada 23-12-2007 di umah atuk bapak...Buat simple2 je. Beli kek , otak2 dan papa buat special ayam panggang.. Mak Long lak masakkan khayra nasi ayam... Erm nasib dah setahun jadi mama bg khayra makan speciallah ari tu NASI AYAM.. heheheh banyak tul khayra makan. Menjadi2 lah raya haji dapat makan ketupat atuk abah buat lembut ketupatnya, jadi mama kata leh makan ngan kuah lodeh.. Special untuk setahun.. Dah jemu makan bubur je .. heheheehheh...


Thursday, 2-Aug-2007 00:47 Email | Share | | Bookmark
[b]Suatu Malam di Danga Bay[/b]

masih cool lagi lom siap ni
cepatlah mama kata nak jalan
smpt lagi ni amik gmbr
View all 18 photos...
Semalam mama upload fp utk khayra.Mama tengok khayra ni tak banyak gambar sedangkan mama dah pun beli camera digital khas untuk amik gambar khayra je.mama cakap kat papa... Tak sangka betul papa yang baru balik keje malam tu terus ckp bersiapla ti kita kuar g jalan-jalan.Apa lagi mamapun melonjak kegembiraan lah...HOREY.. I love papa so much lah


Wednesday, 1-Aug-2007 04:18 Email | Share | | Bookmark
mengimbau kehadiran khayra dlm hidup mama

disaat awal kelahiran91 Bulan)
dihari aqiqah
memakai pemberian mamaqaisara
View all 12 photos...
lama sangat2 rasanya mama tak upload, bila mama tengok fp mamajannah tersentuh pulak.Sekelip mata je rasanya khayra membesar dlm kehidupan mama papa.Tgk khayra membesar terasa rindu pulak mama pada tangisan anak mama yang sorang ni.Masih terbau2 bau-bauan syurga yang Allah telah kurniakan pada mama.Mama & Papa sangat-sangat dan terlampau menyayangi mu.


Tuesday, 24-Apr-2007 02:23 Email | Share | | Bookmark
Dapat bear baru

mandi nak jalan ni
dah siap dah mama
akhirnya ...
View all 4 photos...
Ahad yang lepas saje jelah nak hilangkan boring, mama gilah ke jusco tebrau city. Ingat nak carikan permainan untuk khayra. last2 mama rasa mama belikan khayra bear jelah.Boleh khayra buat main dan buat peluk masa nak tido..Erm tq pada papa sebab papa sanggup tak tido siang tu temankan mama dan khayra gi jusco sebab malam tu papa kena keje.


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net